Mads Moselund

Jag heter Mads Moselund, 33år och bor i Stockholm med min familj. Jag är född och uppvuxen i Danmark.

Började figurera som barn och vart godkänd  tävlings figurant när jag var 18år efter det har jag figurerat på olika tävlingar både på prov och mästerskap. Jag har också tävlat  med egna hundar på olika nivåer. 

Ser framemot att träffa alla tävlande och  era hundar! Stort lycka till! 

Vänlig hälsning Mads 

My name is Mads Moselund, 33 years old and I live in Stockholm with my family. I was born and raised in Denmark.

Started figuring as a child and was an approved competition figurant when I was 18 years old after that I have figured in various competitions both in tests and championships. I have also competed with my own dogs at different levels.

Looking forward to meeting all the competitors and your dogs! A big good luck!

Best regards Mads